Montering af hvidevarer samt salg, service og reparation

Har du købt hårde hvidevarer, der kræver installation af en el-installatør, så er du velkommen til at tage kontakt til os hos FA-EL A/S. Vi har mange års erfaring med montering af hvidevarer for kunder i og omkring Vorup, Randers og Mariager, og vi kører også gerne ud til dig for at montere dine nye hvidevarer. 

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køb dine hårde hvidevarer hos os

Ud over montering af hvidevarer tilbyder vi også salg af hårde hvidevarer. Vi er lagerførende i et bredt udvalg af kendte mærker inden for hårde hvidevarer, som vi forhandler til konkurrencedygtige priser til både privatpersoner og erhvervskunder. Køber du dine hvidevarer hos os, sørger vi naturligvis for både levering og montering. Besøg vores afdeling i Spentrup og gør en god handel.

Har du brug for professionel hjælp til at vælge mellem de forskellige modeller, hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den model, der passer til dine behov.

Reparation og service på hvidevarer fra anerkendte producenter

Vi tilbyder også både reparation og service på hårde hvidevarer fra alle de anerkendte mærker, hvis din hvidevare er gået i stykker eller skal have udført et serviceeftersyn.

Kontakt os og bestil montering af hvidevarer eller kig forbi

Uanset om du har brug for professionel hjælp til montering af hvidevarer, om du ønsker at købe hvidevarer hos os, eller om du har brug for at få foretaget service eller reparation på dine eksisterende hvidevarer, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 86 47 70 66 (Spentrup) / 86 45 20 12 (Fårup) / 86 44 33 01 (Asferg) eller skrive til vores e-mail fa@fa-el.dk for at bestille montering, reparation eller service. Ønsker du at se nærmere på vores udvalg af hårde hvidevarer, er du også altid velkommen til at kigge forbi vores afdeling i Spentrup. 

FA-EL A/S

Telefon: 86 47 70 66

Mariager El-Center A/S

Telefon: 98 54 11 89

Vorup EL A/S

Telefon: 86 42 50 33

​Randers El-Service A/S

Telefon: 86 41 93 33

Åbningstider

Man-ons: 7:30 - 16:00 |  Tors: 7:30 - 15:30  | Fre: 7:30 - 13:30​

fb_349  Følg med på Facebook