Installation af varmepumpe (luft til luft)

Kunne du tænke dig at få en billig opvarmning af din bolig og et sundere indeklima? Så kan en varmepumpe-installation være den helt rette løsning for dig, og det kan vi hos FA-EL A/S hjælpe dig med. Vi tilbyder installation af varmepumpe i private boliger i blandt andet Mariager, Randers og Vorup.

Når du vælger at lade os stå for installationen af din varmepumpe, kan du forvente:

  • ​Vi kommer til tiden
  • Vi holder, hvad vi har aftalt
  • Vi kører først, når installationen er færdig.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billig opvarmning af din bolig

Vi monterer luft til luft varmepumper fra Invest Living MSA-serien, der sikrer en prisbesparende opvarmning af både store såvel som små boliger. Varmepumpen har energiklasse A+ samt et moderne og stilrent udseende, der ikke fylder meget hverken fysisk eller visuelt i din bolig. Du kan vælge mellem fire forskellige størrelser, således at du kan få lige netop den installation af varmepumpe, der passer til din boligs størrelse og dit budget.

Derudover kan varmepumpen nemt opsættes med et wi-fi-modul eller GSM-modul, således at du kan styre den via en app eller SMS.

Få et sundere indeklima

En luft til luft varmepumpe varmer ikke kun din bolig op til en ganske billig pris. Den renser også luften inde i din bolig, hvilket betyder, at du kan få et væsentligt sundere indeklima ved at få installeret en varmepumpe.

Priser på installation af varmepumpe

Vores pris på installation af varmepumpe ligger på mellem 10.000 kr. og 15.000 kr. ekskl. moms alt afhængigt af, hvilken model du vælger. Derudover kommer der er tillæg, hvis du ønsker et wi-fi-modul eller et GSM-modul.

Vær opmærksom på, at priserne er gældende inden for en radius på 30 km fra Randers centrum.

Kontakt os for bestilling eller kompetent rådgivning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 47 70 66 (Spentrup) / 86 45 20 12 (Fårup) / 86 44 33 01 (Asferg) eller e-mail fa@fa-el.dk for bestille installation af varmepumpe eller for at få kompetent rådgivning omkring de forskellige størrelser, vi kan tilbyde.

FA-EL A/S

Telefon: 86 47 70 66

Mariager El-Center A/S

Telefon: 98 54 11 89

Vorup EL A/S

Telefon: 86 42 50 33

​Randers El-Service A/S

Telefon: 86 41 93 33

Åbningstider

Man-ons: 7:30 - 16:00 |  Tors: 7:30 - 15:30  | Fre: 7:30 - 13:30​

fb_349  Følg med på Facebook