El-renovering for dig der vil modernisere din bolig

Bor du i et hus med gamle el-installationer, og skal de renoveres? Så kan vi hos FA-EL A/S hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet el-renovering for kunder i Randers, Vorup, Mariager og omegn, og vi kommer også gerne forbi dig for at gennemgå dine installationer. 

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skab merværdi til din bolig

Flere og flere boligejere ønsker i dag at tilføre merværdi til deres bolig. Det kan for eksempel være, at køkkenet skal udvides til et stort køkkenalrum, eller det kan være, at badeværelset trænger til at blive moderniseret, og i den forbindelse viser det sig ofte, at der er behov for en el-renovering.

En modernisering af boligen kan også omfatte smart lyskontrol, og her kan vi for eksempel installere IHC Wireless, hvor du med et enkelt tryk kan få lige netop den lyssætning, som du ønsker, i stedet for at du hele tiden skal gå og tænde og slukke for dine lamper. Uanset hvad dit renoveringsprojekt omfatter, så er du garanteret en god oplevelse, når du vælger at lade os stå for din el-renovering. 

Det får du ud af at lade os stå for din el-renovering

Vi tilbyder blandt andet: 

  • Moderne teknikker og metoder
  • ​Effektive og kompetente medarbejdere
  • Overholdelse af alle indgåede aftaler – et ord er et ord
  • Hurtig ekspedition
  • Fokus på din tilfredshed.

Kontakt os og indhent et tilbud på renovering af el-installation

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med el-renovering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 86 47 70 66 (Spentrup) / 86 45 20 12 (Fårup) / 86 44 33 01 (Asferg), men du kan også skrive til vores e-mail fa@fa-el.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for kort tid. 

FA-EL A/S

Telefon: 86 47 70 66

Mariager El-Center A/S

Telefon: 98 54 11 89

Vorup EL A/S

Telefon: 86 42 50 33

​Randers El-Service A/S

Telefon: 86 41 93 33

Åbningstider

Man-ons: 7:30 - 16:00 |  Tors: 7:30 - 15:30  | Fre: 7:30 - 13:30​

fb_349  Følg med på Facebook