Industriinstallationer for landbrug og industrivirksomheder

Har du brug for professionel hjælp til el-installationerne på din landbrugsmaskine eller i din industrivirksomhed? Så kan vi hos FA-EL A/S løse opgaven. Vi har mange års erfaring med forskellige former for industriinstallationer, som vi udfører for vores kunder i blandt andet Randers, Mariager, Vorup og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderne industriinstallationer til ethvert behov

Vi tilbyder blandt andet industriinstallationer, der kan bruges til og på forskellige maskiner og industrier. Det kan for eksempel være:

  • ​Bryggerier
  • Siloanlæg
  • Briketpressere
  • Andre lignende steder hvor avancerede el-styringer er involveret.

Vi er en moderne virksomhed, og vi arbejder derfor naturligvis altid efter de nyeste lovkrav, normer og standarder inden for området. Derudover kan du altid forvente, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi står klar til at rykke hurtigt ud, hvis der er behov for det. Vi har desuden døgnservice, så vi kan kontaktes hele døgnet rundt, hvis der opstår et akut problem med dine installationer uden for vores almindelige åbningstid.

Vi har et stort fokus på at sikre et tilfredsstillende resultat, og derfor forlader vi aldrig opgaven, før vi har gjort vores arbejde færdigt.

Kontakt os og hør mere om vores installationer for industrien

Har du brug for yderligere information omkring vores arbejdsområder eller kompetencer i forbindelse med industriinstallationer, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 86 47 70 66 (Spentrup) / 86 45 20 12 (Fårup) / 86 44 33 01 (Asferg), eller du kan skrive til vores e-mail fa@fa-el.dk alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Vælger du at kontakte os via vores e-mail, kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt. 

FA-EL A/S

Telefon: 86 47 70 66

Mariager El-Center A/S

Telefon: 98 54 11 89

Vorup EL A/S

Telefon: 86 42 50 33

​Randers El-Service A/S

Telefon: 86 41 93 33

Åbningstider

Man-ons: 7:30 - 16:00 |  Tors: 7:30 - 15:30  | Fre: 7:30 - 13:30​

fb_349  Følg med på Facebook