Alarm-installation og kameraovervågning i privat bolig

Kunne du tænke dig at få foretaget en alarm-installation og en opsætning af kameraovervågning i privat bolig? Så er du kommet til det rette sted. Hos FA-EL A/S tilbyder vi blandt andet opsætning af alarmsystem og kameraovervågning til private i Vorup, Randers, Mariager og andre omkringliggende områder. 

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kameraovervågning i privat bolig minimerer risikoen for indbrud

Rigtig mange danskere oplever hver dag at komme hjem til et hus, der har været udsat for indbrud. Det er en ubehagelig og utrolig grænseoverskridende oplevelse, og selvom de fleste har en indboforsikring, der økonomisk dækker de ejendele, der er blevet stjålet, så er der ofte tale om affektionsværdier, der ikke kan erstattes.

Ved at få opsat alarm og kameraovervågning i privat bolig kan du minimere risikoen for, at du får indbrud i din bolig. En alarm-installation og opsætning af TV-overvågning virker på to plan:

  1. Præventivt ved at skræmme indbrudstyven væk
  2. Opklarende og dokumenterende i forbindelse med indbrud

For langt de fleste indbrudstyves vedkommende virker et alarmsystem og kameraovervågning i privat bolig afskrækkende, fordi det øger risikoen for, at de bliver opdaget. Derfor vælger mange at springe huset over, hvis de kan se, at der er overvågning og alarm.

Hvis tyven mod forventning ikke lader sig skræmme, så vil alarmsystemet alarmere vagtcentralen og naboerne, og dette, kombineret med kameraovervågningen, øger chancerne for at fange tyven efterfølgende og forhåbentlig få ejendelene tilbage. 

Kontakt os og hør mere om TV-overvågning og alarm-installation

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få foretaget en alarm-installation eller opsat kameraovervågning i din private bolig, eller har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 47 70 66 (Spentrup) / 86 45 20 12 (Fårup) / 86 44 33 01 (Asferg), men alternativt kan du også skrive til vores e-mail fa@fa-el.dk, hvis det passer dig bedre. 

FA-EL A/S

Telefon: 86 47 70 66

Mariager El-Center A/S

Telefon: 98 54 11 89

Vorup EL A/S

Telefon: 86 42 50 33

​Randers El-Service A/S

Telefon: 86 41 93 33

Åbningstider

Man-ons: 7:30 - 16:00 |  Tors: 7:30 - 15:30  | Fre: 7:30 - 13:30​

fb_349  Følg med på Facebook