​Vi udfører en bred vifte af el-installationer

El-installationer for ethvert behov

FA-EL er et moderne el-firma, der både løser opgaver for private kunder, industrivirksomheder, landbrug og kontorer. Vi kan tilbyde alt i forbindelse med el-installationer, service, fejlfinding og automatik, og vi kan derfor hjælpe dig med alle de elektriske udfordringer, som du kan komme ud for i løbet af hverdagen.

Vi kører i og omkring Randers, Vorup og Mariager.

Små og store opgaver klares effektivt

Vi står gerne for både store og små el-installationer, og med vores lange erfaring kan du være helt sikker på, at alt udføres i den bedste kvalitet. Når vi sender en el-installatør ud, går de ikke igen, før arbejdet er færdigt, og du er helt tilfreds.

Små opgaver kan være opsætning af lamper, de lidt større er f.eks. installation af hvidevarer – men de helt store opgaver er ofte i forbindelse med renovering af hus. Her er det meget vigtigt, at der er helt styr på hvor og hvordan el løber i bygningen. Lad os hjælpe med at få overblik over dine el-installationer. Vi tilbyder omfattende el-service i hele huset, og vores priser er lave, mens kvaliteten er høj.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os – så kan vi give dig en mere præcis pris på lige netop din el-opgave. Vi kan dog forsikre dig om, at den er billig. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FA-EL A/S

Telefon: 86 47 70 66

Mariager El-Center A/S

Telefon: 98 54 11 89

Vorup EL A/S

Telefon: 86 42 50 33

​Randers El-Service A/S

Telefon: 86 41 93 33

Åbningstider

Man-ons: 7:30 - 16:00 |  Tors: 7:30 - 15:30  | Fre: 7:30 - 13:30​

fb_349  Følg med på Facebook