Videoovervågning og alarmer til erhverv opsættes og installeres

Driver du virksomhed i Randers, Mariager, Vorup eller et andet omkringliggende område, og kunne du tænke dig at få monteret et alarmsystem med eller uden kameraovervågning, står vi hos FA-EL A/S klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at opsætte videoovervågning og alarmer til erhverv, og vi kan helt sikkert også finde den rette løsning for dig og din virksomhed. 

Kontakt os

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alarmer til erhverv mindsker risikoen for indbrud og hærværk

Virksomheder bliver ofte udsat for indbrud eller hærværk, fordi der som regel er lukket af om aftenen og natten, samtidig med at firmaer ofte ligger uden for beboelsesområder og tæt på andre virksomheder. Derudover er der som regel inventar og IT-udstyr for mange penge, der nemt kan omsættes for indbrudstyven. Det betyder alt sammen, at vedkommende har frit spil og god tid til at udføre hærværk eller begå indbrud, og at virksomheder dermed er et oplagt mål for en indbrudstyv.

For at mindske risikoen for at få indbrud i din virksomhed kan du med stor fordel vælge at få opsat alarmer og/eller videoovervågning til erhverv. Det har først og fremmest en præventiv effekt, fordi det skræmmer uvedkommende personer væk, men derudover kan det også spille en afgørende rolle i forhold til opklaring af sagen, hvis din virksomhed alligevel bliver udsat for indbrud eller hærværk. 

Kontakt os for opsætning af alarm og videoovervågning til erhverv

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed til et mindre attraktivt mål for uvedkommende, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning inden for alarmsystem og videoovervågning til erhverv? Så konkakt os allerede i dag på telefon 86 47 70 66 (Spentrup) / 86 45 20 12 (Fårup) / 86 44 33 01 (Asferg) eller e-mail fa@fa-el.dk

FA-EL A/S

Telefon: 86 47 70 66

Mariager El-Center A/S

Telefon: 98 54 11 89

Vorup EL A/S

Telefon: 86 42 50 33

​Randers El-Service A/S

Telefon: 86 41 93 33

Åbningstider

Man-ons: 7:30 - 16:00 |  Tors: 7:30 - 15:30  | Fre: 7:30 - 13:30​

fb_349  Følg med på Facebook