Spentrup 8647 7066 - Fårup 8645 2012 - Asferg 8644 3301 fa@fa-el.dk

Belysning

Belysningen er et af de steder hvor det i de fleste tilfælde er nemt at spare penge, og dermed CO2.

Udskiftning af gamle armaturer eller lyskilder:

Har man nogle gamle armaturer med lysrør hængende, kan det godt svare sig at få dem skiftet ud til nogle nyere og mere energirigtige. Der findes mange variationer – både funktions- og designsmæssigt.

LED lyskilder er absolut også et meget aktuelt emne. Udviklingen er så langt at man får rigtig gode lyskilder, som er til at betale sig fra. Ser man på besparelsen i forhold til sine gamle gløde- eller halogenpærer, er det bare med at få dem skiftet!

Lysstyring

Står man og skal udskifte de gamle armaturer, vil en løsning med lysstyring være det optimale. Det kan gøres på utrolig mange måder, men en af de mere simple er en bevægelsessensor. Den fåes både med og uden luxsensor, hvilket vil sige at den måler dagslyset. På den måde vil man kunne indstille den, så de ikke nødvendigvis behøver tænde om dagen. Er der tale om et kontor miljø med meget dagslysindfald, hvorfor så ikke udnytte det? I dag er nogle armaturer så intelligente at der er indbygget luxsensor i, så de automatisk regulere lyset efter hvor meget dagslysindfald der er.

Dette er blot få ud af rigtig mange måder at spare på.
Som Comfort installatør ved FA-EL A/S lige netop hvad der skal til for at du/I kan optimere på bedst mulige måde uden at gå på kompromis med komforten.
Kontakt FA-EL A/S for mere information og vejledning.
Flere eksempler findes bl.a. her: