Svagstrøm/Styring

Vorup EL A/S kan alt inden for elinstallation !

 
Tavler


Vi har mange års erfaring i levering og installation af alle typer forsynings- og styringstavler til ventilations- og industrianlæg.PLC-styring

PLC-systemer fra bl.a. Siemens giver uanede muligheder for automatisk styring og måling af bl.a. lys, varme, ventilation, maskiner og mange andre former for tekniske installationer.

PLC-styring er et smart og praktisk system der samtidig kan spare driftskroner og give mulighed for styring via egen computer.

 

 


EDB-cabling

I en moderne virksomhed er lokalnetværket en af virksomhedens livsnerver.
Via vort medlemskab af Data Plus har vi specialiseret os i data-installationer, både det strukturerede kabelsystem og ikke mindst data-elektronikken.

Vi kan derfor hjælpe med fejlfinding, design og udbygning af netværk og komponenter, så du får det mest optimale netværk både nu og i fremtiden. Hubs, switches, routere, fiberoptik, patchkabler m.v.

Ring 86 42 50 33
Brandsikring

Vi er leveringsdygtige i et komplet ABV-anlæg (Automatisk Brand Ventilationsanlæg) med central samt nødforsyning til ventilationsanlægget. Der er samtidig mulighed for tilslutning til ABA-anlæg (Automatisk Brand Alarmeringsanlæg)

Ligeledes kan vi levere og montere ABDL-anlæg (Automatisk BrandDør Lukningsanlæg) med mulighed for tilslutning til ABA-anlæg

 
Antenne- og parabolanlæg

Vi fører og installerer mange forskellige former for antenneanlæg og parabol. Lige fra små enkeltmands- til flerbrugeranlæg for større boligbebyggelser.
Tyverialarm

Vil du sikre dine værdier?

Vi kan opsætte forsikringsgodkendte tyverialarmanlæg til erhverv og private, der effektivt sikrer dine værdier mod indbrud.

Alarmanlæggene er nemme og brugervenlige at betjene og har en effektiv sensordækning samt automatisk opkald til alarmcentral.

Vi kan ligeledes levere en løsning med mulighed for overvågning af tekniske installationer.

Ring 86 42 50 33

 


Print siden Tip en ven Tilføj til foretrukne